Archívum

25. Nemzetközi sárkányeresztő találkozó

- 2015.05.06.

2015-ben is megrendezésre kerül a Nemzetközi sárkányeresztő találkozó, ahol természetesen mi is ott leszünk. Ahogy 1990 óta minden évben, az idei Pünkösdön is megrendezik Pákozdon a sárkányfesztivált, ahol jobbnál jobb, különleges és izgalmas sárkány változatokat láthatsz. A Pákozdi Sárkánydombon évről évre összegyűlnek hazai és külföldi látogatók, akik minden alkalommal meglepnek bennünket valamilyen sárkány újdonsággal. A Reflexshop csapata izgalommal várja ezt a pákozdi sárkánytalálkozót is, ahol rengeteg program és nyereményjáték várja a látogatókat.

A helyszínen – regisztráció után – a helyi Önkormányzat lehetőséget biztosít a lakókocsival érkezők és sátorozók számára, hogy térítésmentesen a Sárkánydomb területén éjszakázzanak már péntek estétől egészen hétfőig. Bővebb információkért kattints ide!

Nézd meg a Reflexshop sárkány kínálatát is, és gyere el a 25. Nemzetközi sárkánytalálkozó fesztiválra!

Sárkány különlegességek idén is!

- 2015.01.07.

Mint mindig, most is óriási sárkány választékkal indítjuk az évet. Kínálatunk folyamatosan bővül újabb sárkányokkal, amikkel még látványosabb repülést produkálhatsz, még több élményt kínálunk neked! 3D, színes, dobozsárkány, papírsárkány, trükksárkány, sportsárkány és paplansárkány hatalmas palettán tárul eléd, ne hagyd ki ezt az élményt! Rendelj egyet oldalunkon, vagy a Reflexshop webáruházban még ma!

Buggy és mountainboard = Extrém élmény

- 2015.01.07.

Minket teljesen lázba hozott ez a videó! Tökéletesen szemlélteti a Buggy által nyújtott élményeket. Egy paplansárkány vagy egy sportsárkány kísérete mellett extrém élvezetekre tehetsz szert te is! A Buggy strapabíró és kiváló alkatrészeinek köszönhetően, melyek rozsdamentes acélból készültek, neked is hosszan tartó élvezeteket nyújthat. A Buggy-t megrendelheted akár oldalunkon, vagy a Reflexshop webáruházban is. Nézd meg a videót, és ne hagyd ki ezt a hihetetlen élményt!

Izgalmas trükksárkány nyomában

- 2015.01.07.

Az Invento Yukon egy fantasztikus sárkány, melyet már a kezdők is bátran kezükbe vehetnek. Az egyik legkomolyabb kezdő trükksárkány. Precíz és kiszámítható repülést biztosít a sárkánykedvelők számára. A szivárvány színeiben pompázó sárkány bárki számára a legjobb választás lehet, legyen szó bármilyen alkalomról. Nézd meg a videót és győződj meg róla saját magad!

Invento Yukon trükksárkány

Sárkányfesztivál 2014 – IV. Zebegény

- 2015.01.07.

Negyedik alkalommal rendezték meg a Zebegényi Sárkányfesztivált 2014. szeptember 20-21-én, melyet a helyi fiatalok szervezésének köszönhettek a sárkányok szerelmesei. A legkülönfélébb, színes papírsárkány és trükksárkány választékot láthattad az eseményen. A helyszínen büfé és hangulatos zene fogadta a látogatókat. A kezdők számára gyorstalpalót is nyújtottak a haladó sárkányeregetők, és a sérült modellek számára, szívesen nyújtottak elsősegélyt sárkányjavítás keretein belül.

Sárkányfesztivál

Forrás: sarkany.info

Revolution sárkány őszi fényekben

- 2013.11.14.

A Revolution egy csoda.  Igazi legenda, amit egy tájékozott sárkányosnak sem kell bemutatni, aki birtokolhat egyet, az szerencsésnek mondhatja magát.  Habár az idő kezd egyre hűvösebb lenni, senki se maradjon otthon és amíg világos van, addig menjen reptetni.  Vagy pedig érdemes naplementében is reptetni, ami egészen különleges hangulatot biztosít a reptető számára.

Invento Beamer paplansárkány videó

- 2013.10.25.

Erről a videóról nem tudunk leállni. Annyira jól átadja a reptetés élményét, a szabadságot és az egyedülálló élményt, hogy mindenkinek kötelező a megtekintése. Nézzétek meg és biztosan kedvet kaptok egy jó kis reptetésre! A hétvégén remek idő lesz, használjátok ki!
Ha az információink jók, akkor hamarosan várható egy Beamer akció a Reflexshop sárkány webáruházban!

A Beamer sárkány az egyik legsikeresebb paplansárkány széria a világon. Nagyon strapabíróak, remekül lehet reptetni őket és kiváló a húzóerejük, teljesítményük.

Új sárkányok az Invento háza tájáról!

- 2013.10.23.

A német sárkány gyártó méltán híres a különleges modelleiről, illetve arról, hogy folyamatosan fejleszti a termékeik. Az új sárkányok száma kicsit racionalizálódott az elmúlt években, de így sem panaszkodhatunk. Hamarosan itt a 2014, biztosak vagyunk benne, hogy mind gyereksárkány, trükksárkány és paplansárkány tekintetében lesznek meglepetések.

OSOW 2013

- 2013.10.04.

Idén is megrendezésre kerül az OSOW, azaz a One Sky One World sárkányos rendezvény. Ez annyit tesz, hogy a világ minden országában összegyűlnek a sárkányosok és reptetnek egy jót. Nagyon jó hangulat szokott lenni minden évben a Mátyásföldi repülőtéren, ahova az ország minden részéről érkeznek sárkány fanatikusok.
Időpont: 2013.10.13.
Helyszín: Budapest, Mátyásföldi repülőtér
Belépés ingyenes
A helyszínen Reflexshop Sárkány szaküzlet is várja a vásárlókat!

Prism sárkány a Prezi videóban

- 2013.10.03.

Azt észrevettétek, hogy a Prezi kinti vezetője egy Prism sárkánnyal a hátizsákjában mászkál az Index startup vállalkozásokról szóló filmjeiben?

Innen is jó szelet kívánunk neki!

Sárkányos videóklip-Melon: Let me feel

- 2013.09.27.

Megjelent Melon legújabb videoklipje, amit a Let me feel című dalához forgattak. A klip alapjában véve retro hangulatú, egy gyerekkorban kezdődött szerelmes történetet mesél el, ami kiegészül egy modern dance számmal. A dalt magát a magyar rádiókon kívül már Németországban, Svédországban és Belgiumban is lehet hallani.
A Reflexshopban vásárolt sárkányt pedig látni:)

A franciák és a sárkányeregetés… :D

- 2013.04.20.

Mese a sárkányeregetésről gyerekeknek!

- 2013.04.20.

Aranyos mese gyerekeknek a sárkányeregetésről! Ismerjék meg minél korábban ezt a remek szórakozást! :)

Komikite-KITEFORCE BT Videó!

- 2013.04.19.

Látványos felvételek Komi Kite-tól!

Szinkronreptetés!

- 2013.04.18.

Elképesztően látványos sárkány show, ahol egyszerre 9 pilóta hangolja össze a sárkánya mozgását!

Kite Session videó!

- 2013.04.17.

Jó idő, szél, paplansárkány, mountainboard, ennél többre nincs is szükség! Látványos kite videó a vimeoról!

Kite Session from funmaik on Vimeo.

Amazing flying kites Videó

- 2013.03.14.

Látványos repülő jószágok!

World Kite Festival – Pasir Gudang

- 2013.03.13.

A Johor beli Pasir Gudang-ban 1995-óta kerül megrendezésre, az egyik
legrangosabb sárkányfesztivál a világon!

PEOPLE ARE AWESOME 2013-EXTREME PEOPLE 2013 GOPRO HERO 3

- 2013.03.12.

Pár sárkányos felvétel elfért volna benne, de így is látványos a videó!

Légből KAPott Budapest – Fotó Kiállítás!

- 2013.03.11.

A Komi Kite által készítettképek mindig is különlegesnek számítottak, már itt volt az ideje, hogy a nagy közönség is megcsodálhassa őket! Ezt nem érdemes kihagyni, irány a Facebook Esemény és tudjátok meg a részleteket!

Végállomás! A sárkányvonatozásnak vége! :)

- 2013.03.08.

Sárkányvonat, dekoratív masinisztával! :)

- 2013.03.07.

Sárkányok keringője!

- 2013.03.06.

Látványos videó, az égben szárnyaló sárkányok táncáról! Nem érdemes kihagyni!

Házisárkány!

- 2013.03.05.

Újabb hasznos videó, aminek a segítségével elkészíthetjük saját “házi” sárkányunkat!

NWSKL competition Milton Indoor Kite Fest 2013 videó

- 2013.03.02.

Nézzétek meg Kristian Slater látványos bemutatóját, ami a Northwest Sport Kite League által szervezett 2013-as Teremsárkány fesztiválon készült!

PEOPLE ARE AWESOME 2013-EXTREME PEOPLE 2013 GOPRO HERO 3

- 2013.03.01.

Pár sárkányos felvétel elfért volna benne, de így is látványos a videó!

Hogyan építsünk sárkányt újságpapírból? – 2. rész

- 2013.03.01.

Kövessi Zsolt tanárúr az oktatóvideó második részében fejezi be a hétköznapi, háztartásbeli alapanyagokból készült újságpapír, deltasárkány építését!

Hogyan építsünk sárkányt újságpapírból?

- 2013.02.28.

Kövessi Zsolt tanárúr remek videója, aminek a segítségével megépíthetjük a saját, házikészítésű, újságpapír deltasáráknyunkat!

Snow Kite Masters SKD intro (part 1) HD videó

- 2013.02.27.

SnowKiteMasters 2012. videó Franciaországból, amelyben olyan legendás sportolókkal találkozhatunk, mint Guillaume Chastagnol és Jerome Josserand!

Fazer XXL sárkány – erő és gyorsaság

- 2013.02.08.

Az Invento már több modellel bebizonyította, hogy tud erős és persze gyors sárkányokat gyártani. A Fazer XXL pedig tökéletes kombinációja ezeknek! Impozáns méreteinek, nagyszerű teljesítményének és irányíthatóságának hála, ezzel a modellel a nagyszerű szórakozás garantált! Kifejezetten tapasztalt pilótáknak ajánljuk, ugyanis ha feltámad a szél akkor ez a szelíd jószág igazi szörnyeteggé változik. A Fazer XXL sárkánnyal biztos, hogy senki nem fog unatkozni!

Méret: 360 x 130 cm
Anyag: Ripstop-Polyester
Rudazat: 10 + 12 mm karbon
Ajánlott zsinór: 220 kp (A csomag zsinórt nem tartalmaz, külön megvásárolható!)
Szélerősség: 1-6 Bft. (6-49 km/h)
18 éves kor felett ajánlott!

Az alábbi videónak hála végre megtapasztalhatjuk, hogy a sárkányunk hogyan is lát minket a saját szemével reptetés közben! :) Nem érdemes kihagyni!

Saison Kitesurf 2012

- 2013.02.07.

A hideg téli snowkiteozás után, jól esne végre egy kis napfény, úgyhogy irány a tengerpart és éljen a Kitesurf!

 

La quillane snowkite Videó

- 2013.02.06.

Folytatjuk jó szokásunkat és tovább bombázunk titeket jobbnál jobb snowkiteos videókkal! Kellemes nézelődést! :)

Figures snowboard tire-fesses (téléski) – Snowboard Platter lift Videó

- 2013.02.05.

Még mindig nagyban benne vagyunk a télben, amit mi is tehetne kellemesebbé, mint egy kis Snowkite-ozás! Ezt az alábbi videó is bizonyítja, amelyben lassítások teszik még izgalmasabbá az amúgy sem hétköznapi látványt! Érdemes belenézni!

Leltár szünet a Reflexshopban!

- 2013.01.04.

Leltározás miatt a Reflexshop budapesti szaküzlete szombaton zárva tart!

Boldog Új Évet Kíván a Kites.hu

- 2012.12.31.

Maaru Amdavad – Patang: The Kite – UTVSTARS HD

- 2012.12.27.

Képi világában egy lenyűgöző videót láthatunk India legnagyobb sárkányos fesztiváljáról!

Ünnepi Nyitvatartás a Reflexshopban!

- 2012.12.22.

December 22-től 25-ig Ünnepi Nyitvatartással vár minden kedves érdeklődőt a Reflexshop Budapesti Szaküzlete! Itt az utolsó alkalom, hogy lecsapjatok a karácsonyra kinézett paplansárkányra, sportsárkányra, trükksárkányra, különleges sárkányra, alkatrészekre!

Reflexshop Videó & Nyereményjáték!

- 2012.12.11.

Nemrég készült el a Reflexshop legújabb videója, amiben a yo-yo, a kendama, a szobabumeráng, a Rubik-kocka és az egyéb igen izgalams szabadidős eszközök mellett természetesen a a sárkányok, azaz inkább csak egy sárkány is “főszerephez” jutott. A videó kifejezetten hangulatos, látványosak a felvételek és pörgős a zene, úgyhogy nem érdemes kihagyni!

A Reflexshop most nagyon pörög! Alig készült el a videójuk, a Facebook oldalukon egyből elindítottak egy izgalmas nyereményjátékot, amelynek a győztese egy Powerball Pro karerősítővel lesz gazdagabb! Ami lássuk be kapóra jön, ha szeretnénk kicsit felkészíteni az izmainkat a téli sárkányozásra! :)

Snowkite Videó!

- 2012.12.11.

Beköszöntött a tél, ami nem is jelenthet mást a sárkánykedvelők számára, minthogy indul a Snowkite szezon! Egy kis hangulatfokozóért csekkoljátok a következő igen látványos videót!

Mountain Board Chris Walkerrel és a Flysurfer Speed Paplansárkánnyal!

- 2012.10.27.

Folytatjuk a testközelből videosorozatunkat!

A mai videónkban láthatjuk testközelből, milyen élményt nyújthat egy igazi paplansárkány és mountain board kombinációja.

Chris Walker és társa különböző mozdulatokat mutat be nekünk egy Flysurfer Speed 3.0 paplansárkánnyal.

Ti kipróbálnátok? Nézzetek szét mountain board és paplansárkány kínálatunkban!

Óriási sárkány akció az őszi szünetre!

- 2012.10.16.

Sziasztok sárkányrajongók!

Közeleg az őszi szünet és nem akarsz unatkozni? A Reflexshop elhozza neked a legjobb kezdő sárkányokat, hogy az őszi szünetben se maradj program nélkül. Akciónkban tanuló egy-és több zsinóros sárkányok lesznek, így ha nem is leszel iskolában, megtanulhatsz egy szemet gyönyörködtető és nagyon vagány sportot űzni.

Itt a remek alkalom!

Inveno Eco Line Simple Flyer egyzsinóros papírsárkány 19%-os kedvezménnyel
Invento Quickstep II kezdő sportsárkány, Black Rainbow kiadásban,23%-os engedménnyel!
Inveno Yukon kezdő trükksárkány, tüzes kiadásban, 27%-os akcióval!
Invento Symphony Beach kezdő kétzsinóros paplansárkány 25%-os kedvezménnyel!
Inveno Alpha 2.5 kezdő négyzsinóros paplansárkány 19%-os leértékeléssel!

Ha már régóta szemeztél bármelyik sárkánnyal, és meg szeretnéd tapasztalni, milyen felemelő érzés a sárkányeregetés, akkor kattints a kedvenc sárkányodra és akkor ragadd meg a vissza nem térő alkalmat, hogy megrendelhesd!

sárkány, akció, papírsárkány
akció, sárkány, trükksrákánysárkány, akció, sportsárkány
akció, sárkány, paplansárkányakció, sárkány, paplansárkány

Egy új sárkány bemutatása: A Revolution négyzsinóros precízós sárkány

- 2012.10.15.

Sziasztok Sárkányrajongók!

Láthattunk eddig kétzsinóros trükksárkányokról videókat, paplansárkányokról készült felvételeket, most itt az ideje, hogy megismerkedjünk a négyzsinóros precíziós sárkányokkal. Joe Hadzicki és két testvére Jim és David, akik maguk is fanatikusok voltak, tovább akartak lépni a kétzsinóros trükksárkányok eregetésén. Egy pontosabb és kiszámíthatóbb sárkányt akartak létrehozni és egy teljesen új ötlettel álltak elő. Megalkottak egy új sárkányformát, -amit a repülőgépek mintájára hoztak létre- és további újításként, minden oldalára egy-egy zsinórt kötöttek. Így születtek meg a négyzsinóros precíziós sárkányok. Az akkor még újnak számító játékokra hamar felfigyelt a közönség, bár kezdetben sokan túl nehéznek és szokatlannak tartották, a Hadzicki testvérek oktatóvideóik segítségével egyhamar sok sárkánypilóta kedvencévé vállt.

sárkány reklám
Az első korabeli reklámok a négyzsinóros sárkányokról

Azóta a mai napig nagyon sok újítás és fejlesztés ment végbe a revolution sárkányokon. A kezdeti modellek a maihoz képest lassúak és nehezebben irányíthatóak voltak. A legnagyobb változás a sebességben a Shockwave széria megjelenése volt, ami elérte a 70 mérföld/órás sebességhatárt is. Majd pedig a Blast sorozat, ami precizitásáról vált híressé. 2007-ben Jhon Barresi, 2009-ben Bazzer Poulter együtt tervezett Hadzickiékkal és így születtek még profibb és precízebb B-szériás sárkányok.

Lássunk egy videót arról, milyen is ha két Revolution sárkányt terelgetünk a kezünk alatt.

A Paplansárkányozás szépsége!

- 2012.10.10.

Kedves sárkányrajongók!

Egy videóval kedveskedünk a honlap elkészülésének alkalmából. Láthatjuk kívülről és testközelből, hogy milyen remek élmény is egy igazi Beamer paplansárkánnyal játszadozni.

Remélem mindenkinek megjött a kedve egy kis sárkányeregetéshez.

Elkészült a Kites.hu

- 2012.10.09.

sárkány hírek

Kedves látogatók!

Elkészült oldalunk teljes tartalma, így még többet tudunk adni nektek. Az új tartalomban megtalálhatjátok az egy- és többzsinóros sárkányok építésének titkait, fogalmakat a sárkányvilágból, továbbá az általatok beküldött helyek alapján létrehoztunk egy sárkányeregető térképet, arról, ki hova jár sárkányt eregetni.

Várjuk a Facebookon véleményetek az új tartalomról, továbbá ötleteiteket, mivel bővítsük oldalunkat.

Trükkbemutató a hétvégére!

- 2012.10.05.

Kedves sárkányrajongók!

A hétvégére kerestünk nektek egy videót, ami bemutatja, milyen változatos trükköket is lehet produkálni egy jó trükksárkánnyal és egy kis kitartással. Fogadjátok szeretettel ezt a trükkösszefoglalót!

Jó hétvégét mindenkinek!

Ország Boltja verseny 2012-ben is!

- 2012.10.03.

Kedves sárkányrajongók!szavazás

Idén is megrendezésre került az Ország Boltja szavazás, ami lassan a végéhez ér.
Szeretnénk megkérni mindenkit így az utolsó napokban, hogy aki nem tette meg, szavazatával támogassa csapatunkat!

Nem kell mást tenned, mint az alábbi linkre kattintani és leadni a szavazatot!

http://www.orszagboltja.hu/szavazas/1232

Köszönjük szépen!
A kites.hu és a Reflexshop csapata!

Újra zöld hétfő a reflexshopnál!

- 2012.10.01.

Itt egy újabb Zöld Hétfő, ami azt jelenti, hogy minden sárkányt, legyen az trükksárkány, papírsárkány, paplansárkány, vagy egyéb kiegészítő, ami 3000ft felett van a mai napon ingyen szállítunk!
Használd ki ezt a rendkívüli alkalmat és rendeld meg! kedvenc papírsárkányod!

 

Keressük a legjobb sárkányeregető helyeket Magyarországon!

- 2012.10.01.

polipsárkány

A polip egy jó helyet keres, ahol repülhetne! Mi is ezt tesszük! Összegyűjtjük a legjobb sárkányeregető placcokat!
Küldjétek el Facebookon a kedvenc helyeiteket és mi megjelenítjük térképünkön!

Próba

- 2012.09.26.

Próba

Sárkányreptetés Zebegény egén a II. Sárkányfesztivál keretein belül!

- 2012.09.26.

Második alkalommal rendezik meg idén Zebegényen a fesztivált, ahol a sárkányoké a főszerep. Szeptember 28 és 30 között az Esztergom és Vác között elhelyezkedő kis település környékén az eget a sárkányok fogják uralni. Sok színes és remek program vár minden érdeklődőt és sárkányeregetőt! A program célja, hogy népszerűsítse a sárkányeregetést és egy jó lehetőséget biztosítson az érdeklődőknek vagy a profi sárkányröptetőknek élményeik megosztására, sárkányközösségük gyarapítására.
A Sárkányfesztivál helyszínére Sárkánybusz járat igénybevételével – de akár autóval vagy gyalogosan- is eljuthatunk, ez már önmagában óriási élménynek számít. A helyszínre megérkezve egyedülálló panorámával a hátunk mögött, igazi szakértők segítségével sajátíthatjuk el a papírsárkány készítés és röptetés hasznos praktikáit, korra és nemre való tekintet nélkül. Azonban akinek nincs kedve vágni és ragasztgatni, készen is kaphat röptetni valót.
A rendezvényen továbbá kézműves árusok, szórakoztató- és családi programok is lesznek.

Ha érdekel a sárkányröptetés, vagy csak nincs jobb dolgod a hétvégén, gyere el te is Zebegényre és reptess egy sárkányt!


I. Zebegényi Sárkányfesztivál nagyobb térképen való megjelenítése

One Sky One World sárkány napok a Mátyásföldi repülőtéren

- 2012.09.26.

Idén október 14-én kerül megrendezésre a már több mint 20 éves múlttal rendelkező One Sky One World sárkányröptető nap. Ezen a vasárnapon 10.00-től este 6 óráig bárki, aki szereti a sárkányröptetést vagy csak érdeklik a sárkányok, eljöhet és megnézheti élőben a sárkányeregetés szépségét, vagy maga is reptetheti kedvenc sárkányát. A rendezvény sajátossága, hogy ezen a napon a világ minden táján, minden ország sárkányt ereszt az égbe, ezzel hirdetve összetartást és békét. A neves sárkányeregető rendezvényt világszerte több elismerés is illette, többek között 1989-ben pápai áldás, majd 1996-ban a NASA az Endeavor űrsiklón felrepítette az első sárkányt az űrbe.
Hazánkban ilyenkor osztják meg élményeiket, tapasztalataikat a sárkányrajongók és akár ilyenkor próbálhatják ki magukat azok is, akik csak ismerkednek a sárkányreptetés varázslatos világával.

Ha szeretnél részt venni egy nemzetközi sárkányeregető napon, vagy csak nincs jobb dolgod azon a hétvégén, látogass el a Mátyásföldi repülőtérre és csodáld meg milyen is a sárkányeregetés világa!

Helyszín: Mátyásföldi repülőtér

debrecenbár.hu: “A kreativitás menő üzlet”

- 2012.09.14.

A debrecenbár.hu szerkesztői egy új rovatot indítottak, amelyben olyan debreceni személyeket, vállalkozókat mutatnak be, akik képesek voltak nagyszerű sikereket elérni úgy, hogy azzal foglalkoztak, amit mindennél jobban szeretnek. A sorozat első vendége nem más, mint Ádám Attila, akinek a cége, a Reflexshop, aktív és kreatív szabadidős termékek forgalmazásával foglalkozik. A magyar sárkány reptető közösség tagjainak nem kell Attilát bemutatni, hiszen a webáruházában található temérdek nagyszerűbbnél nagyszerűbb sárkány modellek és kiegészítők már rengeteg embert csábítottak be a sárkányeregetés izgalmas világába.

Ha érdekel titeket a sikersztori és szeretnétek elolvasni a teljes cikket, akkor kattintsatok a lenti képre, vagy erre a feliratra!

XV. Sárkányok Napja

- 2012.08.28.

Minden év szeptember első szombatján kerül megrendezésre, a Sárkányok Napja (idén immár a 15. alkalommal). A rendezvény célja a sárkányeregetés népszerűsítése, hogy egy kellemes hangulatú napot tölthessenek el a témával ismerkedők, a fanatikusok és akik szimplán csak egy klassz programmal szeretnék búcsúztatni a nyarat. A számos magyar sárkány röptető társaság mellett külföldi egyesületek is képviseltetik magukat, megtöltve az égboltot sárkányaikkal.

Programok:
- papírsárkány készítés, reptető és szépségversennyel
- “Játék vár – Gyere a játék vár!” animációs gyerekprogramok
- sportvetélkedő a helyi Start Sport Egyesület közreműködésével
- légvár, mászófal, íjászat, lovaskocsikázás, rendvédelmi szervek bemutatkozása.
- Napközben színpadi műsorok.

Az este helyi amatőr együttes koncertjével és tűzzsonglőr bemutatóval zárul.

A rendezvény helyszínén akciósan tudod megvásárolni a rég kiszemelt
sárkányodat, ahol már a reggeli óráktól vár a Reflexshop csapata.

További Információk:
www.szbke.hu
www.facebook.com/szbke

Sárkánnyal Budapest fölött videó!

- 2012.07.30.

Komi fantasztikus sárkányeregetés közben készült légi felvételei után most már videón is láthatjuk azt a lenyűgöző világot, ami reptetés közben a sárkányok szeme elé tárul. Érdemes végignézni!

VEDD A NETEN kampány újból!

- 2012.05.18.

Újból elindult a VEDD A NETEN kampánysorozat, aminek keretében a résztvevők között egy 1.000.000 Ft-tal feltöltött MasterCard bankkártya kerül kisorsolásra.
Mit kell tenned? Három egyszerű dolgot:
-Rendelj a résztvevő webáruházakban (pl. a Reflexshop)
-Fizess bankkártyával
-Regisztráld a kuponod és bízz a szerencsédben!

További részletek a Reflexshop főoldalán található bannerre kattintva tudhatsz meg!

Komi KAP: Kite Aerial Photography

- 2012.05.15.

Hatalmas gratuláció Kominak, akinek a fantasztikus sárkányos légifotói hatalmas sikert arattak a Indafotó-megosztó oldalon. Izgalmas képek, amelyek révén sárkány távlatból csodálhatjuk meg a dolgokat.

 Komi KAP
Forrás: komikite.hu

Komi képeiért klikk IDE

Illetve érdemes a sárkányfotós saját weboldalát is megnézni egy jó Muslincáért, irány a Komikite hivatalos weboldala , ahol további érdekességeket tudhatunk meg.

Gratulálunk!

XXII. Nemzetközi Sárkányeresztő Találkozó

- 2012.05.09.

Idén is megrendezésre kerül a magyar sárkányosok egyik legkedveltebb ünnepe a Pákozdi Nemzetközi Sárkányeresztő Találkozó. A rendezvényt sajnos ugyancsak érinti a gazdasági válság, ezért le kell mondanunk a tavalyi Michael Jackson imitátorról:)

A lényeg, hogy május 26-27-én izgalmas két napnak nézhetünk elébe, ahol trükksárkányok, paplansárkányok és persze szebbnél-szebb egyzsinóros modellek fogják díszíteni az eget!

A programok között szerepel:
-Harci sárkány bemutató és harc
-Éjszakai reptetés
-Dugó leverő verseny (egy borosüvegről kell a kupakot leverni egy sárkánnyal)
-Sárkánykapu a hegy fölött
-Trükksárkány bemutató

A rendezvényen a legnagyobb magyarországi szaküzlet a Reflexshop sárkányos szaküzlet is kint lesz. Sárkányokon kívül különféle sárkányalkatrészek, anyagok is megtalálhatóak lesznek. Illetve több meglepetés akcióval is készülnek!!!
Több kipróbálható modell is lesz az eszközparkban, többen között az Invento HQ legújabb négyzsninóros modellje a Mojo.

 Mojo-négyzsinóros-trükksárkány

Aki szereti a sárkányokat, azoknak mindenképpen érdemes kilátogatni erre a fantasztikus rendezvényre, melyen magyar, osztrák és német sárkányosok is részt szoktak venni.

Hasznos információk:
-A rendezvény Pákozdon a “dombokon” található, ahova fel lehet jutni egy átlagos személygépkocsival. A reptetés területére autóval nem lehet behajtani, az autót a parkolásra kijelölt helyen kell hagyni.
A rendezvény területén büfé működik, ahol mind enni, mind innivaló kapható.
A Reflexshop jóvoltából sárkányok is vásárolhatóak, vagy a régiek javításához lehet alkatrészt venni.
A területen WC (Toi-Toi) található.

A rendezvény hivatalos plakátja:

 XXII. Nemzetközi Sárkányeresztő Fesztivál

Kites.hu: Google+1

- 2012.02.07.

Ha izgalmasnak tartod oldalunkat, akkor nagyon hálásak lennénk ha egy apró klikk keretében visszajeleznéd.
Számunkra fontos és érdekes adat, így számítunk a részvételedre.

Megjegyzés: Ahhoz, hogy működjön, eleve be kell jelentkezned a Gmail fiókodba. A google+1 gomb megnyomásából hátrányod nem származik, nem fogsz kéretlen leveleket kapni. Mind nekünk, mind pedig a Google-nek visszajelzés, hogy hasznosnak értékeles weboldalunk tartalmát-

Klikk! (a fejléc alatt a jobb felső sarokban)

 google-plus-one

Zöld Hétfő! – ingyenes sárkány szállítás

- 2012.02.06.

Újból itt egy újabb Zöld Hétfő, ami azt jelenti, hogy minden sárkányt, legyen az trükksárkány, paplansárkány, vagy egyéb kiegészítő, a mai napon ingyen szállítunk!
Használd ki a lehetőséget, ragadd meg az alkalmat és még a hóval sem kell megküzdened!

 zold_hetfo_logo

White Heaven- Montana7 sárkány

- 2012.01.28.

A legfrissebb Invento videó a fehér mennyországból, Norvégiából.
A HQ Snowkite csapata, a legújabb paplansárkányát vitte magával és egy látványos kis videót vágott össze, amiben nagyszerűen bemutatják a Montana7-es sárkány által nyújtott örömöket.
A sárkány húzóerejének köszönhetően nem csak Norvégiában, hanem akár a Hortobágyon is élvezheted a sítalpas száguldást (persze csak ha van hó)

Millió indok, hogy a Reflexshop-nál vásárolj!

- 2011.12.14.

Rendelj a Reflexshop webáruházban december 20-ig és fizess bankkártyával. A Szek.org és a Mastercard közös kampánya keretében egy sorsjegyet kapsz, amivel részt veszel a Vedd a Neten! játékban, amiben
ÖT DARAB 1.000.000Ft-os bankkártya kerül kisorsolásra!

Lépések:
1. Rendelj a Reflexshop webáruházban és fizess bankkártyával!
2. Regisztráld a sorsjegyed és töltsd ki a mindössze 10 kérdésed kvízt (kb. 2 perc) a http://www.veddaneten.hu/jatek/ oldalon!
3. Várd a sorsolás időpontját!

Nyerj egy 25.000Ft értékű Reflexshop Mikulás utalványt! Te mit vennél?

- 2011.11.25.

Írd meg kedvenc videónk Youtube kommentjébe, hogy mikor nyitott a budapesti Reflexshop, illetve milyen rendszert használ és várd, hogy Rád mosolyogjon a szerencse és persze a Mikulás!
Fejben elköltötted már???
Sorsolás december 1-én!

Nyerj egy 25.000Ft értékű Reflexshop Mikulás utalványt!

HQ Beamer V 3.0 paplansárkány téli depresszió ellen

- 2011.11.23.

Az alábbi videóból a következőket nem tudjuk szállítani:

  • napsütés,
  • homokos tengerpart,
  • jó szél,
  • pálmafák,
  • kiváló szél,
  • lenge öltözetű hölgyek…

A Reflexshopban egyedül a Beamer V 3.0 sárkány beszerezhető, de ha a többihez tudjátok a forrást, akkor ne tartástok magatokban!!!

Ha pedig még nem láttad, akkor nézd meg a Reflexshop bemutatkozó videóját:

Reflexshop videó- az eddigi kedvencünk!

- 2011.11.21.

Feltétlen nézd meg a Reflexshop legújabb bemutatkozó videóját, melyet a budapesti szaküzletben forgattunk és világklasszis játékosok is szerepelnek!
A videó a Reflexshop-SAP Business One alkalmazása kapcsán született, ezért egy picit szakmai, de reméljük, hogy tetszeni fog.

Kérjük, hogy oszd meg Facebook-on, illetve várjuk a kommenteket a Youtube-on! Ne fogd vissza magad!!!

A Reflexshop legújabb bemutatkozó videója

Reflexshop – Az Év Honlapja?!

- 2011.11.15.
200Az idén 10 éves Az Év Honlapja verseny, melyen a Reflexshop is részt vesz.

Amennyiben elégedett vagy szolgáltatásunkkal, értékeled munkánkat és szeretnél egy pozitív megerősítés keretében plusz motivációt adni a további fejlődéshez, akkor kérjük tisztelj meg szavazatoddal!

A szavazás nem regisztrációhoz kötött, mindössze pár másodperc és nekünk sokat jelent: Szavazok!

Előre is köszönjük,
Reflexshop csapat

Szmog riadó a városban, 420Ft felett a dízel?

- 2011.11.04.

A megoldás az alternatív eszközöké, amihez nem kell más mint egy sárkány, pontosabban egy vontatósárkány.

És ne hidd, hogy az ötlet légből kapott!

Gerd Tschampel beállított egy új sárkány homokfutó világrekordot
azáltal, hogy huszonnégy óra alatt 650 kilométert utazott be.

Ez a német Parakite Association távolsági versenyek alatt történt
Sankt Peter Ordningban (SPO), a helyszín természetesen Németország volt.

A legtöbb sárkányos egymást váltogatva próbált a HQ versenyzőjének
nyomában maradni, de Gerd és hű társa egy Hq Toxic paplansárkány verhetetlen
párosnak bizonyult.

One Word One Sky 2011.10.09.

- 2011.10.13.

A hétvégén került megrendezésre az OSOW 2011 sárkány fesztivál. Az időjárás kezdetben nem volt kegyes a kilátogatókhoz, de délutánra az idő is kiderült.
Nagyszerű szervezés, nagyszerű emberek, rengeteg sárkány.
Príma hangulatot köszönhetünk a 3S Sárkányeresztő Baráti Társaságnak, illetve KZolinak a képeket!
Nézd meg a képeket!

Légy a Kites.hu követője a Facebook-on!

- 2011.09.26.

Csatlakozz sárkányos közösségünkhöz, értesülj elsőként a hírekről, rendezvényekről, akciókról, új modellekről. Minden, ami sárkány!

John Baressi legújabb forradalmi újítása

- 2011.09.19.

John Baressi neve ismerősen cseng azoknak, akik már egy kicsit is jobban elmélyedtek a reptetés világában és gondolkoztak már egy négyzsinóros sárkány vásárlásán.
A Revolution sárkányok az egyik legjobban és szerencsére rendelhetőek a Reflexshop sárkányos szaküzletben.
A most bemutatott videó elején az ember nem igazán tudja eldönteni, hogy pontosan mi történik, de mi a megoldást is bemutatjuk.
Egyszerű, de nagyszerű ötlet a mestertől! Enjoy!

Végig nézted a videót? A megoldásért kattints ide!

OSOW 2011

- 2011.09.19.

One Sky One WorldIsmét elmúlt egy nyár, jönnek az őszi szelek és októberben Magyarország egyik legnagyobb sárkányos rendezvénye az OSOW.
Az OSOS (One Sky One World) program október második vasárnapján kerül megrendezésre szerte a világon. Ezen a napon az összes sárkányos fogja a kedvenc darabjait és közösen reptet egy jót a helyi közösséggel. Hazánkban egy központi helyen kerül megrendezésre az OSOW, a Mátyásföldi Repülőtéren.
Izgalmas programok, jó hangulat és az egyik legnagyobb magyar rendezvény vár.
Időpont: 2011.10.09.
Helyszín: Mátyásföldi repülőtér
A rendezvény ingyenes.

A helyszínen a Reflexshop próbadarabjai is kint lesznek, illetve több akcióval várunk Benneteket!
Infinity Vented

Invento Toxic powerkite

- 2011.08.26.

Invento Toxic sárkány

Újabb videóval rukkolt elő a német Invento cég. A Toxic egy 2011-es csúcskategóriás sárkány, amivel – mint a videó is bizonyítja – nem unalmas az élet és nagyszerűen lehet száguldozni.
Az ernyő mérete szélerősségtől és felhasználási területtől függően változhat és van is miből csemegézni, mert hat különféle méretben készül 2-8 m2 között.

Jó szelet!

Új Invento Rush sárkányos videó!

- 2011.08.23.

A német gyártó egy nagyon igényes sárkányos videóval állt elő, amiben nagyon élvezetesen mutatják be a Rush ernyőt.
Bátran javasoljuk olyan kezdőknek, akik vagy terepgördeszkán, vagy egy mountain board ülésében képzelik el a jövőt.
Egyszerű, biztonságos, könnyen kezelhető, kiváló teljesítményű sárkány ernyő!

Szavazz a Reflexshopra!

- 2011.08.19.
Az ország boltja 2011 - szavazok

Szavazz a Reflexshopra az Országboltja.hu webáruház versenyen! Ha szimpatikusak vagyunk, elégedett vagy szolgáltatásunkkal, és szeretnéd egy szimpla kattintással megköszönni eddigi munkánkat és egy kis plusz motivációt adni a további töretlen fejlődéshez, akkor nincs más dolgod, mint az első rubrikába elkezdeni beírni, hogy refle… és már fel is ugrik a nevünk.

Nagyon köszönünk minden szavazatot! A visszajelzés sokat számít nekünk!

Terelőgyékény akció!

- 2011.08.15.

A fotót egy diszkontlánc üzletében lőttük. 120x52cm-es kis paplansárkány amit terelőgyékénynek álcázva próbálnak meg “rásózni” a kisnyugdíjasokra.

Fogalmunk sincs, hogy mi a manó lehet az a terelőgyékény, de nagyon ügyes marketing húzás. A vásárló abszolút nulla várakozással csapja kosarába ezt a gyékényből készült terelőt, majd kibontva egy paplansárkány lesz belőle. Pozitív csalódás, elégedett vásárló, visszatérő vevő.

Mi is tanulunk! Teljes terelőgyékény választékunkat itt megtalálod.

5. Garmin GPSGames Műhód Fesztivál

- 2011.08.08.

A hétvégén fantasztikus idő várható, így mindenkinek javasoljuk az 5. Garmin GPSGames Műhód Fesztivált, mely egy háromnapos rendezvény a Tisza-tó partján.

A sárkányokat a Reflexshop fogja biztosítani, de sajnos arról nincs infónk, hogy a helyszín mennyire lesz alkalmas sárkány reptetésre, illetve lesz-e szél. Ha nem lesz ideális, akkor sem kell csüggedned, mert a sárkányokon kívül Frizbik, Waboba labdák, Bumerángok, Powerball, Nite Ize termékek és még rengeteg izgalmas és érdekes termék lesz a megtalálható a Reflexshop standján.
A Reflexshop a főnapon, szombaton lesz a rendezvényen, melyről minden fontos információt megtalálsz a fesztivál oldalán.

Ha nálatok se fúj a szél, építsd meg a nullszeles sárkányodat!

- 2011.07.25.

És mert szelet mi sem tudunk csinálni, akciósan árusítjuk a sárkányhoz szükséges alapanyagot.
A feladat ugyan az mint az építés varrás rovatban található vortexnél, kivéve hogy a tervrajzon megadott csöveket, és mylart, az akciós termékeinkkel helyettesíted.
Sky Shark
Sky Shark p90 2090- -30% akciós ár 1460-
Sky Shark p100 2090- -30% akciós ár 1460-
Sky Shark 3pt 2900- -30%akciós ár 2030-
Vagy választhatod a
Sky Shark Black Diamond 3pt-t 3990- -30% akciós ár 2790-
Level One Mylar 40g/nm 5990- -40% 3590-/m
Level One Mylar 60g/nm 7990- -40% 4790-/m

A héten megérkezik a HQ újdonsága Mojo!

- 2011.07.04.

Egy rendkívül masszív, és gyors négyzsinóros újdonság.
A sárkány különlegessége, hogy ellátták egy szél fékkel, ami segít az ismerkedési fázisban barátkozni. Ha már kellően ráéreztél, és leválasztod a féket, egy csapásra felgyorsulnak az események.
Megnő a sebessége, hihetetlen mozgékony, és fordulékony sárkánnyá változik.
Egy video kedvcsinálónak:


Invento HQ Mojo
Méret: 222 x 75 cm
Anyag: Ripstop-Nylon, 6mm karbon
Zsinórzat: Dyneema 40kp, 4 x 20m
Szélerősség: 2-4 Bft.
12 éves kor felett ajánlott!

Pákozd 2011

- 2011.06.15.

Pákozd 2011Fantasztikus rendezvényen vehettek részt azok, akik kilátogattak a 21. Nemzetközi Pákozdi Sárkányeresztő Fesztiválra. Az időjárás remek volt, ragyogóan sütött a nap és kellemesen fújt a szél. A bokrok továbbra sem fogadták kegyeikbe a sárkányokat, rengeteg reptetőnek meggyűlt velük a bajuk.
Köszönet Pákozd önkormányzatának, a 3S Sárkányeresztő Baráti Társaságnak a szervezésért, KZolinak a képekért és mindenkinek aki részvételével hozzájárult a sikeres rendezvényhez!
A fesztiválon reptetésen kívül rengeteg izgalmas program várta az érdeklődőket. Kedvencünk az volt, amikor a Reflexshop sárkányos standja mellé egy piros Wartburgban megérkezett Jacko.
Beszéljenek a képek, melyek reméljük, hogy kedvet csinálnak ahhoz, hogy jövőre azok is eljöjjenek, akik eddig nem tették.
Tovább a Galériába…

Nemzetközi Sárkány eresztő Fesztivál, Pákozd

- 2011.06.02.

Immár 21-ik alkalommal kerül megrendezésre az év legnagyobb sárkányos találkozója!
A helyszín Pákozd, ahol a magyar sárkányosokon kívül német, holland és osztrák reptetők is tiszteletüket teszik.
Mindenképpen érdemes eljönnöd, hisz ahogy a kép is bizonyítja, itt szinte mindenki “repül a boldogságtól”!
Az időpont: 2011.06.11-2011.06.12.
Helyszín: Pákozd (A helyszín a Bella tó és a Kalmár pihenőház mellett kijelölt útvonalon közelíthető meg)
Nemzetközi Sárkányeresztő Fesztivál, Pákozd
Lesz játszóház és gyerek foglalkozás is, ügyességi versenyek, trükktanulási lehetőség és persze rengeteg sárkány.
Szelet illetve remek időt mindenki hozzon magával!

További részletek és regisztráció a 3S Sárkányeresztő oldalán található: ITT!

A rendezvényen Magyarország legnagyobb sárkányos szaküzlete, a Reflexshop is megtalálható lesz. Kínálatunkban akciós sárkányok, alkatrészek, kiegészítők és egyéb izgalmas termékek is megtalálhatóak lesznek! Keresd fel a standunkat!

Megújult honlapunk

- 2011.06.02.

Sárkány reptetésA www.kites.hu Magyarország egyik legrégebbi sárkányos weboldala új design-nal, megújult tartalommal, és folyamatosan frissülő hírekkel várja régi és természetesen új látogatóit.

Új Invento szállítmány érkezett a Reflexshopba!

- 2011.06.02.

Több 2011-es újdonság is érkezett, illetve érkezik a jövő héten a Reflexshop budapesti sárkányos szaküzletébe!
Érdemes ellátogatnod hozzánk:
-Ha kiváló minőségű sárkányt szeretnél elérhető áron
-Ha szereted a nagy választékot és a szakmai felkészültséget
-Ha szükséged van alkatrészre, anyagra akár sárkányod javításához, akár új építéséhez

Maestro sárkányCím:
1067 Budapest, Eötvös utca 39.
(Eötvös-Szondi sarok)
Telefon: +36 1 269 0941
E-mail: bolt@reflexshop.hu

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek: 10:00 – 18:00-ig
Szombat: 10:00 – 14:00-ig