One Sky One World sárkány napok a Mátyásföldi repülőtéren - 2012.09.26.

Idén október 14-én kerül megrendezésre a már több mint 20 éves múlttal rendelkező One Sky One World sárkányröptető nap. Ezen a vasárnapon 10.00-től este 6 óráig bárki, aki szereti a sárkányröptetést vagy csak érdeklik a sárkányok, eljöhet és megnézheti élőben a sárkányeregetés szépségét, vagy maga is reptetheti kedvenc sárkányát. A rendezvény sajátossága, hogy ezen a napon a világ minden táján, minden ország sárkányt ereszt az égbe, ezzel hirdetve összetartást és békét. A neves sárkányeregető rendezvényt világszerte több elismerés is illette, többek között 1989-ben pápai áldás, majd 1996-ban a NASA az Endeavor űrsiklón felrepítette az első sárkányt az űrbe.
Hazánkban ilyenkor osztják meg élményeiket, tapasztalataikat a sárkányrajongók és akár ilyenkor próbálhatják ki magukat azok is, akik csak ismerkednek a sárkányreptetés varázslatos világával.

Ha szeretnél részt venni egy nemzetközi sárkányeregető napon, vagy csak nincs jobb dolgod azon a hétvégén, látogass el a Mátyásföldi repülőtérre és csodáld meg milyen is a sárkányeregetés világa!

Helyszín: Mátyásföldi repülőtér