Programok

25. Nemzetközi sárkányeresztő találkozó

- 2015.05.06.

2015-ben is megrendezésre kerül a Nemzetközi sárkányeresztő találkozó, ahol természetesen mi is ott leszünk. Ahogy 1990 óta minden évben, az idei Pünkösdön is megrendezik Pákozdon a sárkányfesztivált, ahol jobbnál jobb, különleges és izgalmas sárkány változatokat láthatsz. A Pákozdi Sárkánydombon évről évre összegyűlnek hazai és külföldi látogatók, akik minden alkalommal meglepnek bennünket valamilyen sárkány újdonsággal. A Reflexshop csapata izgalommal várja ezt a pákozdi sárkánytalálkozót is, ahol rengeteg program és nyereményjáték várja a látogatókat.

A helyszínen – regisztráció után – a helyi Önkormányzat lehetőséget biztosít a lakókocsival érkezők és sátorozók számára, hogy térítésmentesen a Sárkánydomb területén éjszakázzanak már péntek estétől egészen hétfőig. Bővebb információkért kattints ide!

Nézd meg a Reflexshop sárkány kínálatát is, és gyere el a 25. Nemzetközi sárkánytalálkozó fesztiválra!

One Sky One World sárkányeregető fesztivál Október 14-én!

- 2012.10.01.

2012-ben Október 14-én kerül megrendezésre a már több mint 20 éves múlttal rendelkező One Sky One World sárkányröptető nap. Ezen a napon délelőtt 10.00-tól este 6 óráig bárki, aki szereti a sárkányt röptetni vagy csak érdekli a sárkányergetés varázslatos világa, eljöhet és megnézheti élőben a sárkányeregetés szépségét, vagy maga is reptetheti kedvenc sárkányát.

Helyszín: Mátyásföldi repülőtér, Budapest XVI ker. Léva utca vége.


(MFRT) Mátyásföldi repülőtér nagyobb térképen való megjelenítése

One Word One Sky 2011

- 2012.09.29.


Várunk mindenkit szeretettel a Mátyásföldi repülőtérre!
2011.okt.09-én 10 órától.

Budapest XVI ker. Léva utca vége.


Programok:
Sárkányos ügyességi versenyek (dugóleverő)
Sárkány készítés gyerekeknek
Sárkány és alkatrész vásárlási lehetőség (Reflexshop)
Közös fotó készítés (14 óra)

Látványosságok:
Trükk sárkány bemutató
Kötelék reptetés
Sárkánykapu (175 db)
Vortex trükksárkány találkozó kb. 9 db (Sunc)
10 fogat reptetés (tengerparti filing, sárkány)
Revolution (4 zsínoros sárkányok)
És főleg a többi sok-sok sárkány!!!!

Mobil WC lesz, Vásárlási lehetőség (Lidl) van az utca sarkán, Grillezni lehet.

(MFRT) Mátyásföldi repülőtér nagyobb térképen való megjelenítése

5. Garmin GPSGames Műhód Fesztivál

- 2012.09.29.

A hétvégén fantasztikus idő várható, így mindenkinek javasoljuk az 5. Garmin GPSGames Műhód Fesztivált, mely egy háromnapos rendezvény a Tisza-tó partján.

A sárkányokat a Reflexshop fogja biztosítani, de sajnos arról nincs infónk, hogy a helyszín mennyire lesz alkalmas sárkány reptetésre, illetve lesz-e szél. Ha nem lesz ideális, akkor sem kell csüggedned, mert a sárkányokon kívül Frizbik, Waboba labdák, Bumerángok, Powerball, Nite Ize termékek és még rengeteg izgalmas és érdekes termék lesz a megtalálható a Reflexshop standján.
A Reflexshop a főnapon, szombaton lesz a rendezvényen, melyről minden fontos információt megtalálsz a fesztivál oldalán.

XIV. Sárkányok napja, Szentkirályszabadja

- 2012.09.29.